Mi ez? Részletes bemutató az eldobható email címről Eldobható cím meghosszabbítása Eldobható cím azonnali törlése Spamszűrés: mert nem lehet minden címet eldobni Eldobható email cím eldobható e-mail cím: ha el szeretnéd dönteni, hogy meddig írhatnak neked
Mi ez?
Ingyenes eldobható email cím szolgáltatás, amivel ideiglenes email címekhez juthatsz, a valódi címedet pedig titokban tarthatod. Segítségével a saját kézbe veheted, hogy kik és meddig kezelhetik az email címeidet, így olyan esetekben nem kell megadnod a valódi címedet, ha úgy gondolod, hogy később visszaélnének a bizalmaddal. Az eldobható email cím az egyik leghatékonyabb módszer a kéretlen levelek számának csökkentésére - ugyanakkor ez egy preventív védekezés, ha már most is sok spamet kapsz, akkor ideje spamszűrőt keresni.
Hogy működik?
Eldobható email cím készítésével ingyenesen egy új mpp.hu végződésű címhez juthatsz. Minden levelet, ami erre a címre érkezik, automatikusan továbbítunk a valódi email címedre, így az eldobható címedet olyan esetekben használhatod, amikor szeretnéd valódi címedet titokban tartani, vagy nem szeretnéd olyan honlapokon megadni, ahol kételkedhetsz a cím jóhiszemű felhasználásában.

Az új címed azért lesz eldobható, mert az elkészítése során egy általad kiválasztott határig fog csak működni: készíthetsz email címet egy órára, vagy akár egy hónapra is, ha arra lenne szükséged. Lejárati idő helyett a határt megszabhatod a továbbított levelek számában is, például az első vagy a 20. levél után kérheted a cím megszüntetését.

Amikor megszűnik az eldobható címed (eléri a beállított levélszám határt vagy letelik a határidő) akkor az átirányítás automatikusan törlődik, a rendszer pedig emailben tájékoztat a cím megszűnéséről. Vagyis több levelet nem fogsz kapni az eldobható címedre, a rendszer pedig minden új levelet el fog nyelni (a feladót nem fogja erről tájékoztatni).

Az eldobható címedet fenntartjuk neked, és ha a jövőben újra szükséged lenne rá, akkor az eredeti címed megadásával újraaktiválhatod. Természetesen a címedet lejárat előtt is meghosszabbíthatod, vagy ha nincs már rá szükséged, akkor könnyen törölheted.
Mikor használjam?
Az eldobható címet hatékonyan használhatod, amikor:
Mikor ne használjam?
Az eldobható címedet sose használd akkor, amikor fontos, hogy valódi címeden tudjanak azonosítani, vagy amikor emailben bármikor elérhető szeretnél maradni. Például ne használj eldobható címet:
Korlátozások?
Az eldobható email címeidet tetszőlegesen hasznáhatod, mi próbálunk minél kevesebb dologban korlátozni. Korlátozásaink és lehetőségeid: Készen állsz?
Készíts saját eldobható címet!
mi ez? | új eldobható cím | eldobható cím meghosszabbítása | eldobható cím törlése | spamszűrés
További honlapjaink:
www.mpp.hu
www.antivirushaz.hu
www.mailstore.hu
www.netasq.hu
Nagy teljesítményű spamszűrő és levelezésbiztonsági rendszerek
Biztonsági szoftverek otthonra és mobilra: vírusirtók, spamszűrők és tűzfalak
Email archiváló termékcsalád ingyenes otthoni használatra
Vállalati UTM eszközök és hardveres spamszűrők

Kapcsolatfelvétel
A szolgáltatást mindenki ingyenesen és a saját felelősségére használhatja. A szolgáltatás használatából eredő bármilyen kárért felelősséget nem vállalunk.